Toiminnallinen pihasali MEGA

6883,24 

Toiminnallinen pihasali MEGA, treeni paikka pihalle toiminnalliseen ja esterata harjoitteluun.

Toiminnallinen pihasali MEGA, tästä pihasali versiosta löytyy jokaiselle jotakin.

Tämä settikään ei vaadi valtavasti tilaa pihaltasi. Se tarvitsee vain 7,54 m2 tilaa . Teline valmistetaan Euroopassa 80 mm x 80 mm kokoisesta teräs putkesta, jonka aine vahvuus on 3 mm. Nyt on hyvä mahdollisuus hommata ulkotreenejä varten täydellinen kokonaisuus, erittäin monipuoliseen harjoitteluun. Jokaisen pystytolpan alla on tukilevy, joka mahdollistaa rigin pystyttämisen ilman, että se tarvitsee pultata maahan kiinni.

Toiminnallinen pihasali MEGA versiossa on vakiona kolme leuanveto paikkaa, yksi kyykky paikka, kaksi uloketta joihin voi kiinnittää köyden, renkaat tai vaikka nyrkkeilysäkin, (köysi kuuluu toimitukseen). Lisäksi löytyy dippiteline, 4 otevoimaa parantavaa palloa, joissa roikkua tai vetää leukoja, apinarata, maalitaulu pallon heittoihin, kiipeilyseinä ja kiipeilyverkko. Jokainen kehonpaino harjoitteluun hurahtanut pystyy toteuttamaan kaikki yleisimmät voima, voimistelu ja kuntoharjoittelu liikkeet tässä rigissä. Tässä telineessä onnistuu myös loistavasti kaikki mahdolliset tangolla tehtävät voimaliikkeet, jopa penkki punnerrus, meidän valikoimistamme löytyy myös sään kestävä vinopenkki. Jos nämä eivät riitä, on lisävaruste valikoima varsin kattava. Tähän saa kiinni vaikka tappilevyn (peg board).

Pihasalin mitat

Leveys 2236 mm

Pituus 3372 mm

Korkeus 3462 mm

Piha salin kiinnittäminen onnistuu parilla eri tavalla. Sen voi pultata maahan kiinni, mutta silloin alustan tulee olla betonia tai kestävää laattaa, johon voit porata reikiä kiinnityspulteille. Toinen vaihtoehto on hankkia pystytolppien alle alajuoksut tai levyt, jolloin ei tarvitse lähteä maanrakennushommiin eikä takapihalle tarvitse tehdä pysyviä muutoksia. Jos kiinnittäminen ihmetyttää tai sinulla herää muita kysymyksiä, kannattaa olla yhteydessä meihin.

Additional information

Weight 702 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.