Street Workout telineet, Ninja radat, esteradat

Street Workout telineet, Ninja radat, esteradat, sekä ulos, että sisälle. Super laadukkaat ja ennenkaikkea toimivat telineet kehonpainoharjoitteluun ulkona ja sisällä.
Kaikki telineemme valmistetaan Euroopassa ja ne täyttävät Euroopan EN1176 ja EN16630 turva standardit. Kaikki harjoitusvälineemme on testattu ja toteutettu käyttäjien kanssa, jotta ne oikeasti toimivat, eivätkä pelkästään näytä hyvältä.

Sivuillamme näkyy useita valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, jotta valinnan vaikeus hieman helpottaisi. Olemme kuitenkin erikoistuneet mittatilauksena rakennettuihin kokonaisuuksiin ja voimme käytännössä toimittaa juuri haluamasi kokonaisuuden, oli se sitten iso tai pieni.

Street Workout telineet, Ninja radat, esteradat, ovat loistava ratkaisu jokaisen treeniin riippumatta iästä tai kuntotasosta. Ne ovat täydellinen ratkaisu kaupunkien, kuntien, taloyhtiöiden ja koulujen yleisille liikuntapaikoille. Outside boxin telineet on valmistettu kovaan käyttöön ja niille myönnetään 10 vuoden takuu.

Street Workout telineet, Ninja radat, esteradat
Show Filters

Näytetään tulokset 1–12 / 53