Toiminnallinen piha sali 3

3923,36 

Toiminnallinen piha sali 3, kehonpaino jumppaa, esterata treeniä ja kiipeilyseinää yhdstävä piha sali. Vaikka omalle pihalle.

Toiminnallinen piha sali 3, Tämä versio on tehty erityisesti kehonpainoharjoittelua varten, esterata twistillä. Toiminnallinen piha sali 3 kokonaisuudessa yhdistyy kaikki, mitä kehonpainoharjoittelusta kiinnostunut voi toivoa. Tämä setti mahtuu pienemmällekkin pihalle. Se vaatii vain 4,8 m2 tilaa pihaltasi. Teline valmistetaan Euroopassa 80 mm x 80 mm kokoisesta teräs putkesta, jonka aine vahvuus on 3 mm. Nyt on hyvä mahdollisuus hommata ulkotreenejä varten täydellinen kokonaisuus, erittäin monipuoliseen harjoitteluun.

Tässä versiossa on vakiona yksi leuanvetotanko, voimistelurenkaat, kiipeilyseinä, kiipeilyverkko ja kolme U-Grip otetta. U-gripit mahdollistavat erilaiset veto- ja roikunta harjoitukset ja kiinnitetään pysty tolpaan tai vaaka orteen. Jokainen kehonpaino harjoitteluun hurahtanut pystyy toteuttamaan kaikki yleisimmät voima, voimistelu ja kuntoharjoittelu liikkeet tässä rigissä. Jos nämä eivät riitä, on lisävaruste valikoima varsin kattava. Tähän saa kiinni vaikka tappilevyn (peg board).

Pihasalin mitat

Leveys 2236 mm

Pituus 2236 mm

Korkeus 3848 mm, tämä on myös kiipeilyverkon korkeus.

Piha salin kiinnittäminen onnistuu parilla eri tavalla. Sen voi pultata maahan kiinni, mutta silloin alustan tulee olla betonia tai kestävää laattaa, johon voit porata reikiä kiinnityspulteille. Toinen vaihtoehto on hankkia pystytolppien alle alajuoksut tai levyt, jolloin ei tarvitse lähteä maanrakennushommiin eikä takapihalle tarvitse tehdä pysyviä muutoksia. Jos kiinnittäminen ihmetyttää tai sinulla herää muita kysymyksiä, kannattaa olla yhteydessä meihin.

Additional information

Weight 329 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.