Toiminnallinen pihasali 1

2839,60 

Toiminnallinen pihasali 1, tee kaikki yleisimmät voima ja voimistelu liikkeet omalla pihallasi vaikka kaverin kanssa.

Toiminnallinen pihasali 1, valikoimamme kompaktein kokonaisuus. Toiminnallinen pihasali 1 kokonaisuudessa yhdistyy kaikki, mitä toiminnallisesta harjoittelusta kiinnostunut voi toivoa. Tämä setti mahtuu pienemmällekkin pihalle. Se vaatii alle 3 m2 tilaa pihaltasi. Teline valmistetaan Euroopassa 80 mm x 80 mm kokoisesta teräs putkesta, jonka aine vahvuus on 3 mm. Nyt on hyvä mahdollisuus hommata ulkotreenejä varten täydellinen kokonaisuus, erittäin monipuoliseen harjoitteluun.

Tässä versiossa on vakiona kaksi kyykky paikkaa, köysi kiipeily piste, rengas piste, jossa voi tehdä myös ring muscle uppeja. Dippi teline ja kaksi leuanveto pistettä ja kirsikkana kakun päällä maalitaulu pallon heittoa varten. Jokainen toiminnalliseen harjoitteluun hurahtanut pystyy toteuttamaan kaikki yleisimmät voima, voimistelu ja kuntoharjoittelu liikkeet tässä rigissä. Jos nämä eivät riitä, on lisävaruste valikoima varsin kattava. Tähän saa kiinni vaikka tappilevyn (peg board) kiipeilyä varten tai ulokkeen, jos haluat kiinnittää tähän nyrkkeilysäkintai vaikka toisen köyden/renkaat.

Pihasalin mitat

Leveys 2036 mm

Pituus 1316 mm

Korkeus 3928 mm

Piha salin kiinnittäminen onnistuu parilla eri tavalla. Sen voi pultata maahan kiinni, mutta silloin alustan tulee olla betonia tai kestävää laattaa, johon voit porata reikiä kiinnityspulteille. Toinen vaihtoehto on hankkia pystytolppien alle alajuoksut tai levyt, jolloin ei tarvitse lähteä maanrakennushommiin eikä takapihalle tarvitse tehdä pysyviä muutoksia. Jos kiinnittäminen ihmetyttää tai sinulla herää muita kysymyksiä, kannattaa olla yhteydessä meihin.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.