Toiminnallinen piha sali 2

3447,20 4704,56 

Toiminnallinen piha sali 2, erityisesti street workout ja kehonpaino harjoitteluun.

Toiminnalline piha sali 2, Tämä versio on tehty erityisesti kehonpainoharjoittelua varten. Toiminnallinen piha sali 2 kokonaisuudessa yhdistyy kaikki, mitä kehonpainoharjoittelusta kiinnostunut voi toivoa. Tämä setti mahtuu pienemmällekkin pihalle. Se vaatii vain 4,8 m2 tilaa pihaltasi. Teline valmistetaan Euroopassa 80 mm x 80 mm kokoisesta teräs putkesta, jonka aine vahvuus on 3 mm. Nyt on hyvä mahdollisuus hommata ulkotreenejä varten täydellinen kokonaisuus, erittäin monipuoliseen harjoitteluun.

Tästä löytyy myös koko perheen versio kiipeilyseinällä. Rigi on muuten sama, mutta yksi kyljistä on varustettu kiipeily seinällä.

Tässä versiossa on vakiona kolme leuanveto paikkaa, kaksi uloketta joihin voi kiinnittää köyden, renkaat tai vaikka nyrkkeilysäkin, (köysi kuuluu toimitukseen). Lisäksi löytyy dippiteline, voimistelurenkaat ja 6 kpl U-grippejä. U-gripit mahdollistavat erilaiset veto- ja roikunta harjoitukset ja kiinnitetään pysty tolpaan tai vaaka orteen. Jokainen kehonpaino harjoitteluun hurahtanut pystyy toteuttamaan kaikki yleisimmät voima, voimistelu ja kuntoharjoittelu liikkeet tässä rigissä. Jos nämä eivät riitä, on lisävaruste valikoima varsin kattava. Tähän saa kiinni vaikka tappilevyn (peg board).

Pihasalin mitat

Leveys 2236 mm

Pituus 2236 mm

Korkeus 2822 mm

Piha salin kiinnittäminen onnistuu parilla eri tavalla. Sen voi pultata maahan kiinni, mutta silloin alustan tulee olla betonia tai kestävää laattaa, johon voit porata reikiä kiinnityspulteille. Toinen vaihtoehto on hankkia pystytolppien alle alajuoksut tai levyt, jolloin ei tarvitse lähteä maanrakennushommiin eikä takapihalle tarvitse tehdä pysyviä muutoksia. Jos kiinnittäminen ihmetyttää tai sinulla herää muita kysymyksiä, kannattaa olla yhteydessä meihin.

Additional information

Weight 229 kg
Malli

Perus malli, kiipeilyseinällä

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.