Street Workout teline Mega square

8228,64 

Street Workout teline Mega square, tästä telineestä löytyy valtava määrä erilaisia lisäosia monipuoliseen harjoitteluun.

Street Workout teline Mega square. Tässä neliössä on melkein kaikki mitä voi toivoa. Vaikka kyseessä on vain pieni neliö, pystyy tässä telineessä treenaamaan jopa 8 henkeä samanaikaisesti.

Teline mahdollistaa valtavan määrän erilaisia liikketä kehonpainoharjoitteluun. Kaikki Street Workout telineet täyttävät EN1176 turvastandardin ja täten soveltuvat eimerkiksi kaupunkien, kuntien ja taloyhtiöiden käyttöön. Telineiden maksimi korkeus on 2,5m. Kaikki telineet kiinnitetään maahan valettavaan betoni alustaan. Jokainen telineen osa on kuumasinkitty ja maalattu. Tolppien värin voi valita itse tai jättää maalaamatta kokonaan. Telineessä voidaan tehdä muun muassa, leuanvetoja, punnerruksia, erilaisia keskivartalo harjoitteita, hyppyjä yms. Teline sopii täydellisesti niin vasta-alkajalle, kun jo treenissäänn pidemmälle ehtineelle.

Street workout telineiden tolpat ovat pyöreitä joten tankojen ja lisävarusteiden kiinnityskorkeus on käytännössä täysin vapaasti valittavissa. Tästä mallista löytyy varsin kattava valikoima erilaisia lisävarusteita. Jokainen telinekokonaisuutemme on täysin muokattavissa juuri sinun tarpeesi täyttäviksi. Jos tarvitset jotain mitä et löydä suoraan sivuiltamme autamme mielellämme suunnitellussa ja toteutuksessa. Voit ottaa meihin suoraan yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella, täältä.

Street Workout teline Mega square sisältää seuraavat varusteet vakiona.

pysty tolppaa

1 long dip bars

flying pull up bar

puolapuut street workout telineeseen

1 plyo platform

1 pull up bar

1 GHD-penkki

1 multi grip pull up bar

1 Row push up dip bar assisted squat

Street workout telineiden kiinnittäminen maahan.

Jokaisen pysty tolpan alle tulee valaa 40x60cm kokoinen betoni ankkuri, johon tolppa pultataan kiinni. Maan pinnalle tulee asentaa kumimatto/tiilet, jotka täyttävät turvallisuus määräykset. Suuri valikoima tähän käyttöön soveltuvia tiiliä löytyy myös valikoimistamme, täältä.

Additional information

Weight 200 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.