Street Workout teline Hex 1 + apinarata

10294,48 

Street Workout teline Hex 1 + apianrata, monipuolinen teline yleisille ulkotreeni paikoille. Telineessä voi treenata jopa 10 henkeä kerralle.

Street Workout teline Hex 1 + apinarata, on kuusikulmainen pieneen ulkotilaan mahtuva teline, joka mahdollistaa, jopa 10 henkilön samanaikaisen treenaamisen. Tässä mallissa lisänä on kaksi apinarataa.

Teline mahdollistaa valtavan määrän erilaisia liikketä kehonpainoharjoitteluun. Kaikki Street Workout telineet täyttävät EN1176 turvastandardin ja täten soveltuvat eimerkiksi kaupunkien, kuntien ja taloyhtiöiden käyttöön. Telineiden maksimi korkeus on 2,5m. Kaikki telineet kiinnitetään maahan valettavaan betoni alustaan. Jokainen telineen osa on kuumasinkitty ja maalattu. Tolppien värin voi valita itse tai jättää maalaamatta kokonaan. Telineessä voidaan tehdä muun muassa, leuanvetoja, punnerruksia, erilaisia keskivartalo harjoitteita, hyppyjä yms. Teline sopii täydellisesti niin vasta-alkajalle, kun jo treenissäänn pidemmälle ehtineelle.

Street workout telineiden tolpat ovat pyöreitä joten tankojen ja lisävarusteiden kiinnityskorkeus on käytännössä täysin vapaasti valittavissa. Tästä mallista löytyy varsin kattava valikoima erilaisia lisävarusteita. Jokainen telinekokonaisuutemme on täysin muokattavissa juuri sinun tarpeesi täyttäviksi. Jos tarvitset jotain mitä et löydä suoraan sivuiltamme autamme mielellämme suunnitellussa ja toteutuksessa. Voit ottaa meihin suoraan yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella, täältä.

Street Workout teline Hex 1 + apinarata sisältää seuraavat varusteet vakiona.

pysty tolppaa

1 v-shape dippi teline

flying pull up bar

pull up baria

Row push up dip bar assisted squat

puolapuut street workout telineeseen

GHD-penkki

plyo platform

1 multi grip pull up bar

2 monkey bar

Street workout telineiden kiinnittäminen maahan.

Jokaisen pysty tolpan alle tulee valaa 40x60cm kokoinen betoni ankkuri, johon tolppa pultataan kiinni. Maan pinnalle tulee asentaa kumimatto/tiilet, jotka täyttävät turvallisuus määräykset. Suuri valikoima tähän käyttöön soveltuvia tiiliä löytyy myös valikoimistamme, täältä.

Additional information

Weight 200 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.