Street Workout teline A1

1624,40 

Street Workout teline A1, perus teline pieneen tilaan. Leuanvetotanko lisättynä pikku twistillä. Eurooppalainen laatu tuote.

Street Workout teline A1,

Street Workout teline A1 on Outside boxin yleisille ulkoliikunta paikoille tehty monipuolinen telinekokonaisuus. Tämä malli on käytännössä vapaasti seisova leuanveto tanko, höystettynä leuanveto/punnerrus avustimella. Tähän telineeseen voi lisätä vaikka dippi sarvet kovempaa punnerrus treeniä varten. Street Workout telineet täyttävät EN1176 turvastandardin ja täten soveltuvat eimerkiksi kaupunkien, kuntien ja taloyhtiöiden käyttöön. Telineiden maksimi korkeus on 2,5m. Kaikki telineet kiinnitetään maahan valettavaan betoni alustaan. Jokainen telineen osa on kuumasinkitty ja maalattu. Tolppien värin voi valita itse tai jättää maalaamatta kokonaan. Telineessä voidaan tehdä muun muassa, leuanvetoja, punnerruksia, erilaisia keskivartalo harjoitteita, hyppyjä yms. Teline sopii täydellisesti niin vasta-alkajalle, kun jo treenissäänn pidemmälle ehtineelle.

Street workout telineiden tolpat ovat pyöreitä joten tankojen ja lisävarusteiden kiinnityskorkeus on käytännössä täysin vapaasti valittavissa. Tästä mallista löytyy varsin kattava valikoima erilaisia lisävarusteita. Jokainen telinekokonaisuutemme on täysin muokattavissa juuri sinun tarpeesi täyttäviksi. Jos tarvitset jotain mitä et löydä suoraan sivuiltamme autamme mielellämme suunnitellussa ja toteutuksessa. Voit ottaa meihin suoraan yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella, täältä.

A1-malli sisältää seuraavat varusteet vakiona.

pysty tolppaa

1 leuanveto tanko

Row push up dip bar assisted squat

Street workout telineiden kiinnittäminen maahan.

Jokaisen pysty tolpan alle tulee valaa 40x60cm kokoinen betoni ankkuri, johon tolppa pultataan kiinni. Maan pinnalle tulee asentaa kumimatto/tiilet, jotka täyttävät turvallisuus määräykset. Suuri valikoima tähän käyttöön soveltuvia tiiliä löytyy myös valikoimistamme, täältä.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.