Ulkorigi 2+1

3385,20 

Ulkorigi 2+1. Tässä on sinulle loistava ratkaisu pieneen tiloihin, mille tahansa ulkosalille. Sinulle, joka haluat kyykätä, penkata ja vetää leukoja. Tämä rigi madollistaa hyvin pienryhmien vetämisen, pienissä ulkotiloissa ja toimii hyvin toiminnallisen salin omatoimitilassa.

Lisävarustelista on varsin kattava, muutama esimerkki: Dippi sarvet, wall ball target tai tupla, battleropen kiinnityspiste, hyppytaso (säästä tilaa ja liitä hyppyboxisi osaksi rigiä), turvaraudat turvalliseen kyykkäämiseen ja vaikka puolapuut! Etuosaan kiinnitettäviä leuanvetotankoja löytyy myös useampaa eri mallia.

Tässä onnistuu myö muscle upit. Kyykkypaikan tangot on 1056mm pitkiä ja yksiosaisia Pitkien tankojen mitat on 1776mm. Pystytolpat on valmistettu 80mmx 80mm teräsprofiilista, jonka paksuus on 3mm.

Standardi väri kuvasta poiketen on kuumasinkitty, jos haluat muuta väriä, kannattaa olla yhteydessä https://veryblackstore.fi/ota-yhteytta/?swcfpc=1 Pystytolppien väri on kustomoitavissa.

Ulkorigi 2+1, rigin toimitus sisältää j-kupit ja kaikki kasaamiseen vaadittavat ruuvit. Seinä/lattia kiinnitykseen tarvittavat ruuvit tulee hankkia erikseen. Jos olet epävarma, seinä/lattiakiinnityksestä, ole yhteydessä niin neuvomme mielellämme.

Toimitamme kaikki rigit kustomoituina tilauksesta, toimitus aika rigeille 7-14 päivää.

Rigin pystytolppien väri on myös kustomoitavissa sinun toiveidesi mukaan, kaikki rigit maalataan pulverimaalilla, ulkokäytöön tulevissa rigeissä maalia tulee usempi kerros, kuin vastaavissa sisätiloihin tehdyissä malleissa. Koska rigisi pitää kestää kolhuja ja kovia luonnon olosuhteita, toimitamme rigit lähtökostaisesti kuumasinkittynä.

Tolppien standardikorkeudet ovat 2,4m ja 2,8m. Jos meinaat laittaa tämän kotiisi, kannaattaa tilan huonekorkeus mitata, todennäköisesti 2,4m mahtuu, mutta 2,8m ei mene normaaliin huonekorkeuteen.

Lisäksi jos tarvitset paikkaa ring muscle upeille. Löytyy myös 4m pitkää tolppaa.

Additional information

Weight 350 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.