Functional training rig 1

10025,40 

Functional training rig 1, harjoittele kaikkea, voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu, esterata. Tämä ulko rigi mahdollistaa kaiken.

Functional training rig 1, tässä Outside Boxin pienin malli toiminnallisesta ulko rigistä, jossa yhdistyy toiminallinen- ja esterata harjoittelu. Functional training rig sarjan rigit ovat täydellisiä ratkaisuja ulkotiloihin, jossa tarvitaan rigi , joka mahdollistaa erittäin monipuolisen harjoittelun. Sarjan rigeissä yhdistyy perus voimaharjoittelun elementit yhdistettynä toiminnalliseen haroitteluun ja esterata harjoitteluun. Rigi valmistetaan 80 mm x 80mm teräs profiilista, jonka seinämävahvuus on 3mm.

Rigi toimitetaan lähtökohtaisesti kuumasinkittynä, koska se on paras vaihtoehto ulkokäyttöön. Rigin saa myös maalattuna haluamaasi väriin.

Todella hyvä vaihtoehto ulkotiloihin, jotka ovat useamman ryhmän käytössä. Loistava versio esimerkiksi kaupungeille tai puollustusvoimien käyttöön. Paikkoihin ,joissa tarvitaan laatua ja telinettä joka on tehty harjoittelu silmällä pitäen. Ulko rigit saattavat joskus olla hankala kiinnittää paikoilleen, mutta meiltä löytyy ratkaisu ongelmaan. Koska rigi joudutaan pulttaamaan kiinni maahan/ lattiaan

Myönnämmä kaikille rigeillemme 10 vuoden takuun.

Functional training rig 1 -mallissa löytyy vakiona seuraavat varusteet.

3 kyykky paikkaa

6,1m pitkä apinarata

yhdet puolapuut

2 turvaraudat kyykkyihin

dippisarvet

Rigiin kiinnitettevä hyppy taso

land mine lisä osa.

2 wall ball maalia

7 otevoima palloa kiipeilemiseen

Kyykky pehmuste yhden jalan kyykkyjä varten

Kaksi eri korkuista shrim trawler jatkoa köysiä tai renkaita varten.

Rigin mitat

Pituus 6164 mm

Leveys maan tasossa 2036 mm

Leveys korkeimmassa kohdassa 3239 mm

korkeus 3440 mm

paino 595 kg

Additional information

Weight 595 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.