Kontti sali 10´perusmalli

28174,04 

Kontti sali 10´perusmalli, pienelle alalle sopiva treenikontti.

Kontti sali 10´perusmalli on Outside boxin konttivalikoiman pienen versio, joka on tehty kovaan perus treenaamiseen ilman kikkailuita. Konttisali voidaan toimittaa avaimet käteen periaatteella tai, jos sinulla on jo kontti valmiina, mutta välineistö puuttuu, niin voimme toimittaa pelkän välineistön, juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä valmiilla asennusohjeilla. Valitse vain konttisi koko 10´ , 20´ tai 40´ ja tarpeesi, niin me suunnittelemme sinulle valmiin kokonaisuuden. Kontti sali 10´perusmalli sisältää siis kontin ja kuvissa näkyvät rigit. Kontin molemmilla sivuilla on on yksi kyykkypaikka ja viisi leuanvetotankoa. Molemmat kyljet on varustettu samalla tavalla, sisältäen yhtä monta leuanvetotankoa ja kyykky paikkaa. Konttisali mahdollistaa treenaamisen missä vain. Rakentaa salisi vaikka meren rantaan tai keskelle metsää.

Kontin taka-osasta löytyy puolapuut ja korkeat 3524mm pystytolpat, toiseen tolppaan on kiinnitetty ns. shrimp trawler, johon voi kiinnittää kiipeilyköyden tai voimistelu renkaat. Voimistelurankaille löytyy myös paikka pitkittäisistä orsista ja yläosaan saa oman nimikyltin! Jokaisen pysyttolpan alla on jalka levy, joka jakaa painoa suuremmalle pinta-alalle, eli kontti on helppo pystyttää myös pehmeämmälle alustalle.

Mitat:

Suurin korkeus 3524 mm

Kokonaisleveys 6703 mm

Kokonaispituus 5091 mm

Kontin sisältä löytyy valmiiksi varastohyllyjä ja hyllyt kaikille rigien osille.

Lisäksi takaosan rigiin voidaan asentaa myös pegboard.

Lisävarusteita on saatavilla useita erilaisia voit tsekata ne täältä. Jokainen kontti voidaan räätälöidä sinun tarpeidesi mukaan.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.