Kontti sali 10´ OCR

27255,20 

Kontti sali 10´ OCR, pieni koko, mutta valtava määrä treeni mahdollisuuksia.

Kontti sali 10´ OCR on Outside boxin konttivalikoiman pienen versio. Konttisali voidaan toimittaa avaimet käteen periaatteella tai, jos sinulla on jo kontti valmiina, mutta välineistö puuttuu, niin voimme toimittaa pelkän välineistön, juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä valmiilla asennusohjeilla. Valitse vain konttisi koko 10´ , 20´ tai 40´ ja tarpeesi, niin me suunnittelemme sinulle valmiin kokonaisuuden. Kontti sali 10´ OCR- malli sisältää siis kontin ja kuvissa näkyvät rigit. Kontin toisella sivuilla on on yksi kyykkypaikka ja viisi leuanvetotankoa. Toisella sivulla on apinarata, jonka molemmissa päissä on ns. flying pull up bar, eli tanko nousee kulmassa hieman ylöspäin, joka tekee kiipeämisestä hieman haastavampaa. Apinaradan pitkällä sivulla on kaksi leuanveto tankoa ja kolme otepalloa, otevoiman treenaamiseen. Konttisali mahdollistaa treenaamisen missä vain. Rakentaa salisi vaikka meren rantaan tai keskelle metsää.

Kontin taka-osasta löytyy puolapuut ja korkeat 3524mm pystytolpat, Joihin on kiinnitetty kiipeilyverkko, lohinousu (salmon ladder), voimistelurenkaat ja yläosaan saa oman nimikyltin! Jokaisen pysyttolpan alla on jalka levy, joka jakaa painoa suuremmalle pinta-alalle, eli kontti on helppo pystyttää myös pehmeämmälle alustalle.

Mitat:

Suurin korkeus 3524 mm

Kokonaisleveys 6715 mm

Kokonaispituus 5206 mm

Kontin sisältä löytyy valmiiksi varastohyllyjä ja hyllyt kaikille rigien osille.

Lisäksi takaosan rigiin voidaan asentaa myös pegboard.

Lisävarusteita on saatavilla useita erilaisia voit tsekata ne täältä. Jokainen kontti voidaan räätälöidä sinun tarpeidesi mukaan.

Additional information

Weight 1000 kg
Dimensions 300 × 245 × 262 cm
Paketti

Peruspaketti, perus+tangot, medium paketti, large paketti

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.