Keinonurmi UNi range

644,80 

Keinonurmi UNi range, on optimoitu kovimpiin olosuhteisiin aivain kuin reissumiehen ruisleivät. Nurmista löytyy useita eri värejä, jotta sinunkin salisi Feng shui säilyy optimina

Keinonurmi UNi range on optimoitu kovimpiin olosuhteisiin aivain kuin reissumiehen ruisleivät, Keinonurmemme on suunniteltu palvelamaan sinua, joka haluat treenata, kuin kovin ruisranne, nurmella onnistuu kelkan työnnöt, ketteryys ja nopeus harjoitteet. Kun harjoitelet keinonurmellamme voit tuntea itsesi instagramin lihaksikkaaksi amerikkalaisen jalkapallon pelaajaksi, jonka jalat tikkaa kuin singeri.
Keinonurmi UNi range on monikerroksinen, joustava matto, joka valmistetaan Euroopassa, niinkuin reissumiehen ruisleivätkin. Keinonurmemme on parempi kuin paras niin laadullisesti kuin designiltaankin ja se tulee ylittämään suurimmatkin odotuksesi. Korkea tiheys ja suuri määrä ompeleita / m2 tekee nurmesta mukavan kuin hawaijin rantahiekka varpaiden välissä. Tämä ominaisuus tekee nurmesta erittäin kestävän japitkä ikäisen. Nurmien kestävyys tekee niistä oikean valinnan juuri sinulle, oli lajisi mikä tahansa. Nurmea saa useassa eri värissä, sekä kustomoituna omiin mieltymyksiisi.

Väri vaihtoehdot voi katsoa kuvista. Tämän nurmen yksi selkeimpiä etuja on sen valmistustapa, joka tekee nurmesta tiheän ja jäykän, jolloin se ei mene ryttyyn raskaampaakaan kelkkaa työntäessä.

Optiona turffin pohja voidaan valmistaa kumista tai foamista, jolloin siitä saadaan paksumpi, kysy näistä tarkemmin ottamalla yhteyttä.

Kumipohjan paksuus voi olla 3mm, 4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm tai 15mm

Foamilla paksuudet ovat 10mm , 15mm tai 20mm

Uni range on nurmista edullisin vaihtoehto ja siinä ei ole mitään merkintöjä.

Valmistusmateriaali : poyetyleeni

Valmistustapa: tupsu

Pohja: SRB lateksi

Takuu: 1 vuosi

KEINONURMIEN TOIMITUSAIKA 4-6 VIIKKOA RIIPPUEN VARASTOTILANTEESTA.

Nurmen standardi rulla koko on 2x10m

Saatavilla myös koossa 2x15m, 2x20m ja 2x30m

Hinnat pidemmile

15m on 780€ alv 0%

20m on 1040€ alv 0%

30m on 1560€ alv 0%

Additional information

Weight 45 kg
Dimensions 200 cm
color

Anthracite, Black, Blue, brick red, Green, Light grey, Red, Yellow

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.