Jymy rigi 6-kyykkypaikkaa

9913,80 

Jymy rigi 6-kyykkypaikkaa, salisi sydän. Kun vaadit huippulaatua. Niin me toimitamme.

Täysin kustomoitava ja useita lisävarusteita.

Jymy rigi 6-kyykkypaikkaa. Tässä on sinulle loistava ratkaisu, mille tahansa salille, joka haluaa pyörittää hieman isompia ryhmiä. . Sinulle, joka haluat kyykätä, penkata ja vetää leukoja. Tämä rigi madollistaa hyvin pienryhmien vetämisen, studiolla ja toimii hyvin toiminnallisen salin omatoimitilassa.

Tässä rigissä on vakiona läjä lisävarusteita. Jokaisella kyykkypaikalla on korkeampi tolppa ring muscleuppeja varten ja tupla wallball-target, pallojen heittoon, lisäksi kaikki tangot mahdollistavat bar muscle uppien tekemisen. Tämä on yksi suosituimmista malleistamme toiminnallisille saleille, koska tämä mahdollistaa suuren määrän toimintoja pienempään tilaan, joka tietysti tarkoittaa enemmän asiakaspaikkoja ja enemmän rahaa salitoimijalle.

Lisävarustelista on varsin kattava, muutama esimerkki: Dippi sarvet, wall ball target tai tupla, battleropen kiinnityspiste, hyppytaso (säästä tilaa ja liitä hyppyboxisi osaksi rigiä), turvaraudat turvalliseen kyykkäämiseen ja vaikka puolapuut! Etuosaan kiinnitettäviä leuanvetotankoja löytyy myös useampaa eri mallia.

Tässä onnistuu myö muscle upit, jos huonekorkeus riittää :D. Kyykkypaikan tangot on 1056mm pitkiä ja yksiosaisia Pitkien tankojen mitat on 1776mm. Pystytolpat on valmistettu 80mmx 80mm teräsprofiilista, jonka paksuus on 3mm.

Standardi väri kuvasta poiketen on musta, jos haluat muuta väriä, kannattaa olla yhteydessä https://veryblackstore.fi/ota-yhteytta/?swcfpc=1 Pystytolppien väri on kustomoitavissa.

Jymy rigi 6-kyykkypaikkaa, rigin toimitus sisältää j-kupit ja kaikki kasaamiseen vaadittavat ruuvit. Seinä/lattia kiinnitykseen tarvittavat ruuvit tulee hankkia erikseen. Jos olet epävarma, seinä/lattiakiinnityksestä, ole yhteydessä niin neuvomme mielellämme.

Toimitamme kaikki rigit kustomoituina tilauksesta, toimitus aika rigeille 7-14 päivää.

Rigin pystytolppien väri on myös kustomoitavissa sinun toiveidesi mukaan, kaikki rigit maalataan pulverimaalilla, pois lukien osa ulkokäyttöön tulevista malleista. Jos rigisi pitää kestää kolhuja ja kovia luonnon olosuhteita, voimme toimittaa rigit myös kuumasinkittynä.

Tolppien standardikorkeudet ovat 2,4m ja 2,8m. Jos meinaat laittaa tämän kotiisi, kannaattaa tilan huonekorkeus mitata, todennäköisesti 2,4m mahtuu, mutta 2,8m ei mene normaaliin huonekorkeuteen.

Additional information

Weight 595 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.