Half rack

2430,40 

Half rack, ei ihan kyykky häkki, mutta ei pelkät tolpatkaan, vaan jotain kaunista siitä välistä. Oletko jo pitkään harkinnut, että pitäisi saada oikein kunnon räkki kotiin tai salille, jossa onnistuisi pienessä tilassa useampi voimaliike? No tässä sinulla on ratkaisu, kaikki kyykkyvariaatiot onnistuu, penkkaaminen onnistuu, leuanvedon lisäpainoilla tai ilman onnistuu. Kaiken tämän onnistumisen lisäksi saat kaikki painot varasatoitua siististi, kunhan joku jaksaa ne treenin jälkeen laittaa takaisin paikoilleen.

Tämäkin teline valmisetaan järeästä 80 mm x 80mm putkesta ja tähän telineeseen löytyy paljon lisävarusteita täältä: https://veryblackstore.fi/lisavarusteet/?swcfpc=1

Half rack antaa sinulle lisää tilaa kyykyille ja varsinkin penkki punnerruksiin. Se ei kuitenkaan vaadi yhtä paljon lattia tilaa, kuin perinteinen kyykkyhäkki, lisäksi half rack tarjoaa runsaasti säilytystilaa painoille.

Meidän mallissamme on vakiona turvaraudat kyykkyhin ja penaan, j-kupit, ja moniote leuanvetotanko.

Lisäksi räkin molemmilla puolilla on 3 tappia painojen säilytystä varten ja alajukosussa on pinnit kuminauhoille, jos haluat tehdä vähän west side barbellin dynamic effort harjoittelua.

Half rackin pysty tolppien värin voi valita haluamakseen, standardi väri on yllättävästi musta.

Tämä on lähes täydellinen varuste kotisalin sydämmeksi, saat tähän kaikki painosi nätisti järjestykseen eikä tämä vie hirveästi tilaa, vaikka sen laittaisi olohuoneeseen. Sali käytössä tietysti samat edut ja varsinkin, jos tarve on useammalle monipuoliselle harjoitus paikalle, mutta tilaa on rajallisesti käytössä.

Mitat (löytyy myös kuvasta)

Korkeus 2486mm

Syvyys 1089mm, turvarautojen kanssa, 1052mm ilman turvarautoja.

Leveys 1806mm

 

Additional information

Weight 150 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.